Product was successfully added to your shopping cart.
5

Flyers maken

Bekijk alle flyer designs

Flyers maken waardoor je ‘n groot risico op extra klanten loopt?

Normaalgesproken zijn het de waaghalzen die voor niets of niemand terugdeinzen en graag risico's lopen. Maar in dit geval doe jij ongetwijfeld hetzelfde. Want wie zegt er nou nee tegen mogelijk nieuwe klanten binnenhalen via een professioneel ontworpen én gedrukte flyer?

Flyers maken ter introductie van een product

Een vakkundig ontworpen en gedrukte flyer is dé manier om - tegen relatief lage kosten - een nieuw product onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen.

Het verspreiden ervan kun je vervolgens op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door ervoor te kiezen je flyer huis-aan-huis te laten bezorgen (eventueel met de plaatselijke krant?). Wat een andere goede optie is, is om relaties en contacten te vragen of zij je flyers willen neerleggen in hun hal of bij de receptie. Wie weet immers wie zij daar zoal ontvangen? Misschien ook wel jouw potentiële klant.

Je dienstverlening promoten met een professionele flyer

Uiteraard is professionele flyers maken niet alleen geschikt ter promotie van ‘stoffelijke’ producten. Je kunt er eveneens zaken die niet tastbaar zijn, zoals dienstverlening, uitstekend mee in de schijnwerpers zetten. Zeker als je kiest voor een afwijkende uitvoering om jouw aanbod nóg beter tot zijn recht te laten komen. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een grote ronde flyer [link naar: http://druk2go.nl/flyers-rond-21-0-x-21-0-design] of een vierkante flyer om extra op te vallen? [link naar: http://druk2go.nl/folders-a4-wikkelslag-gevouwen-006-0803]  

Flyers maken en uitdelen i.p.v. of juist samen met je visitekaartje

In plaats van met een nieuw contact alleen visitekaartjes uit te wisselen, kun je er ook voor kiezen hem/haar een flyer te geven. Eventueel samen met je visitekaartje. Mochten die nieuwe relaties na een tijdje onverhoopt niet meer precies weten wat jouw aanbod en/of expertise is, dan helpt die flyer ze weer op weg.

Flyers maken met een van de vele sjablonen kost niets

In ons gigantische archief met duizenden (gratis!) online flyer voorbeelden - plús miljoenen drukwerkgeschikt beeldmateriaal - vind je vast en zeker een ontwerp dat aansluit bij jouw (huis)stijl. En zo niet, dan zet je het flyer ontwerp van jouw keuze eenvoudig daarnaar om.

Flyers laten drukken kost maar weinig

Flyers maken kost dus niets en flyers drukken maar weinig. Voor ongeveer veertig á vijftig euro heb je bijvoorbeeld al een oplage van 1.000 A5 flyers in huis (zelfs de volgende dag al mocht je dat willen). En als je net even een wat uitgesprokener vorm en uitvoering wilt - wat wij je ten zeerste aanraden als je eruit wilt springen - ook dan zijn de prijzen nog steeds bijzonder gunstig.

Flyers maken en al de volgende dag in ontvangst nemen? Geen probleem!

Start dan nu met het bestelproces:

  • kies voor flyers drukken

  • beslis welk formaat je wilt

  • kies het design

  • pas het ontwerp aan

  • bewaar je flyer online

  • druk op de bestelknop
    (vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis)

Waarom langer wachten? Loop gewoon meteen het risico om extra klanten te vinden via een professionele flyer. Kies een flyer ontwerp dat aansluit bij je (huis)stijl, pas het snel en eenvoudig aan en bestel!