Product was successfully added to your shopping cart.
5

Flyer ontwerpen

Flyer ontwerpen die op ’t netvlies blijft plakken?

Om als niet-vormgever toch een fantastische flyer te ontwerpen, heb je een klein beetje van jezelf én een klein beetje van DrukwerkExpert nodig. In slechts een paar klikken tover jij een professioneel design om in jouw eigen (huis)stijl. Door de vakkundig gemaakte basis die eronder ligt, blijft je flyer vast en zeker op ’t netvlies van je (potentiële) klanten plakken.

Wil je een mooi evenement promoten? Een fantastisch nieuw product? Een extra dienst in je aanbod? Breng het onder de aandacht met een goed gemaakte en hoogwaardig gedrukte flyer via DrukwerkExpert.

Bekijk alle flyers

 

Flyer ontwerpen voor een fancy evenement

Heb je binnenkort een mooi evenement op stapel staan en zit je te dubben waarmee je dat zoal zult promoten? Een vakkundig ontworpen flyer mag dan zeker niet ontbreken op je lijstje met mogelijke communicatiemiddelen.

Want zeg nou zelf, voor een zelfgeknutseld ‘dingetje’ dat er eigenlijk niet uitziet, loopt niemand warm. Het is immers wel de bedoeling dat je evenement op ’t netvlies van de ontvangers blijft plakken. Toch? En niet dat je flyer na één keer knipperen al in ‘het ronde archief’ ligt. Je begrijpt vast wel dat je dit alleen bereikt als je voor een goed gemaakt ontwerp gaat. Plús dat je het daarnaast natuurlijk ook nog vakkundig laat drukken.

Flyer ontwerpen met een klein beetje van ons is gratis

Het online archief van DrukwerkExpert bestaat uit een enorme voorraad met duizenden flyer ontwerpen én miljoenen hoogwaardig beeldmateriaal. Je vindt daar ongetwijfeld een flyer ontwerp en/of foto’s tussen die bij jouw smaak en (huis)stijl passen. En anders bewerk je het design gewoon. Dat is maar een kleine moeite. Zelfs voor niet-techneuten.

Introduceer nieuwe producten of diensten met goede flyer ontwerpen

Met een flyer breng je - tegen overigens relatief lage kosten - een nieuw product of waardevolle dienst eenvoudig onder de aandacht van (potentiële) klanten.
Wist je trouwens dat je voor maar ongeveer vier á vijf tientjes al een oplage van 1.000 A5- flyers in huis kunt hebben? Zelfs de volgende dag al als je dat wilt.

Flyer ontwerpen laten drukken kost maar weinig

Zoals hiervoor al benoemd, kost je flyer ontwerp laten drukken niet veel. We hebben het dan over basisuitvoeringen als een A5- of A4-flyer. Maar, heb je al wel eens gedacht aan een net wat opvallender, bijzonderder vorm en uitvoering? Je verwacht misschien dat de kosten in dat geval meteen de pan uitrijzen? Niets is minder waar. Ook dan betaal je relatief maar weinig voor de waarde die je krijgt.

Flyer ontwerpen en daarna extra snel laten drukken? Prima!

Doorloop dan nu de volgende punten:

  • klik op flyers drukken

  • kies voor een formaat

  • beslis welk ontwerp je wilt

  • bewerk het design

  • klik op bewaren

  • druk op bestellen
    (vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis)

Twijfel niet langer. Ga er goed voor zitten en begin met ontwerpen van een flyer die op ’t netvlies van je (potentiële) klanten blijft plakken. Zoek een flyer ontwerp uit dat je bevalt en dat past bij je (huis)stijl, bewerk het waar nodig en bestel!