Flyer maken

Flyer maken die onweerstaanbaar lekker is? In eigen beheer een professionele flyer maken waardoor klanten op je afkomen zoals bruine beren op honingraten? Dat doe je voortaan gemakkelijk, snel én voordelig zelf via Druk2Go.

Flyer maken als een vakman/vakvrouw

Hoe goed je idee en aanbod ook is, het staat of valt met de uitwerking en uitstraling van je flyer. Een zelf geprint en gevouwen velletje verdwijnt waarschijnlijk in 99 van de 100 gevallen meteen bij 't oud papier. Tsja... Er zit dus eigenlijk maar meer één ding op: een onweerstaanbaar lekkere flyer maken op basis van een professioneel grafisch ontwerp.

Product was successfully added to your shopping cart.
5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 856 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 54
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 856 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 54

Flyer ontwerp maken en laten drukken

De standaard A4, A5 en A6 flyerformaten worden het meest besteld. Maar wist je dat Druk2Go ook nog vele andere formaten heeft? Denk aan vierkante, ovale of ronde flyers. Een goed idee om een keer een minder voor de hand liggend flyer formaat te laten drukken. Dat valt bij je klanten vast op!

Opnieuw flyers drukken

Wil je opnieuw flyers bestellen, niets aanpassen maar alleen je flyers drukken? Log in en via je account kun je met enkele klikken opnieuw bestellen!

Al een eigen bestand?

Je kunt ook je eigen drukklare PDF, JPG of TIFF bestand uploaden. Kijk in dat geval eerst even op of deze voldoet aan de aanleverspecificaties.

Kies uit vele voorbeelden een flyer naar eigen smaak

Tussen de duizenden (gratis!) online voorbeelden zit ongetwijfeld een flyer ontwerp naar jouw smaak. En anders pas je 'm daar toch gewoon op aan? Wat de één een mooi design vindt, kan de ander immers spuuglelijk vinden. Zo houdt de één misschien juist van glans en glamour terwijl de ander weer liever mat en basic heeft. Hoe dan ook, zorg er in ieder geval voor dat je flyer bij de (huis)stijl van je bedrijf past en dat de gedrukte vorm en uitvoering dik in orde is.

Flyer maken is gratis, net als gebruik gigantisch fotoarchief

Naast kiezen uit duizenden flyer ontwerpen, mag je daarnaast kosteloos gebruikmaken van miljoenen drukwerkgeschikte én rechtenvrije foto's. Want een huis-tuin-en-keuken-kiekje gebruiken, dat kan natuurlijk niet. Net als foto's van Google plukken. Je flyer gaat er niet alleen amateuristisch door uitzien, die foto’s zijn bovendien bijna allemaal compleet ongeschikt voor mooi, professioneel drukwerk. Daarbovenop loop je tevens het risico te worden beschuldigd van schending van het auteursrecht. En als je íets niet wilt, dan is 't dat.

Voordelig laten drukken

Voor slechts vier à vijf tientjes heb je bijvoorbeeld al een set van 1.000 A5-flyers. Maar ook als je 't net even anders en opvallender wilt - wat we je overigens van harte aanraden - zijn de prijzen bijzonder gunstig.

Kies voor een opvallend, afwijkend flyer formaat

Het standaard A4'tje of A5'je kennen we zo langzamerhand wel. Toch? Wil je extra opvallen, kies dan 'ns voor een ander formaat zoals een vierkante flyer [link naar: http://druk2go.nl/flyers-q3-160-1704] of een speelse ronde flyer [link naar: http://druk2go.nl/flyers-rond-14-8-x-14-8-design]. Grote kans dat je dan niet meteen in de papierbak belandt, maar dat de ontvanger je flyer en aanbod beter bekijkt én er hopelijk op ingaat.

Flyers laten bezorgen kost eveneens geen cent

Het kan maar niet op bij Druk2Go: naast het kosteloos mogen gebruiken van die duizenden ontwerpen om je flyer mee te maken en die miljoenen professionele stockfoto's, is de bezorging van je flyers eveneens gratis.

Flyer maken en de volgende dag al in huis hebben? Dat kan!

Begin meteen en doorloop de volgende stappen: klik op flyers drukken bepaal het formaat kies het ontwerp bewerk de flyer sla je flyer online op klik op bestel (vóór 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis) Aarzel niet langer, zoek een flyer design uit dat bij jou(w bedrijf) past, bewerk 't en bestel!