Altijd gedacht dat je voor het maken van een professionele flyer een (vaak duur) reclamebureau of ontwerper nodig hebt? Die tijd is voorbij. Voortaan kun je dit eenvoudig zelf.

Je uploadt óf een eigen flyer ontwerp in ons online opmaakprogramma, óf je kiest er daar (gratis) één uit honderden professionele ontwerpen. Vervolgens is het een kleine moeite én gemakkelijk om het door jou gekozen flyer ontwerp naar je eigen hand en (huis)stijl te zetten. Oftewel, appeltje-eitje.

Flyers maken en drukken met hoge- of lage-resolutie-foto's? Hoog natuurlijk

Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat je drukwerk er ook zo uitziet. Foto's voor je flyer van internet halen is uit den boze. Je flyer ziet er dan niet alleen knullig uit (99% van die foto's is totaal ongeschikt voor hoogwaardig drukwerk), er hangen je ook boetes voor schending van het auteursrecht boven je hoofd. Zelf je flyer maken wordt dan wel een duur grapje...

Maar niet als je dit doet via Druk2Go waar je - naast kosteloos gebruik van die honderden professionele flyer ontwerpen - miljoenen hoogwaardige, (auteurs)rechtenvrije foto's gratis tot je beschikking hebt.

Trek de aandacht met je flyer en ga voor een afwijkend formaat

Hoe je met je flyer de aandacht trekt? Een uitvoering die verkoop stimuleert en waarmee je opvalt? Door in plaats van voor een standaard A4- of A5-flyer eens te kiezen voor bijvoorbeeld een vierkante flyer of een speelse ronde flyer.

Opvallende flyer maken én voordelig laten drukken op pro-niveau? Ga naar Druk2Go!